Mirko Duspara

Dragi moji sugrađani, zadovoljstvo mi je što vam još jednom imam priliku predstaviti plodove truda Gradske uprave i mene kroz protekle četiri godine. Sretan sam što sam vaše povjerenje uživao u još jednom mandatu na čelu našeg grada, u kojem je, zahvaljujući realiziranim projektima, Slavonski Brod postao bolje mjesto za život. Pandemija koja je pogodila cijeli svijet, nije zaobišla niti naš grad. Nažalost, gotovo trećina mandata bila je obilježena izvanrednim okolnostima, ali to me nije usporilo u nastojanju da ulažemo u projekte koji će podići kvalitetu života u gradu svim građanima.

U protekle četiri godine u našem gradu se ulagalo u prometnu i komunalnu infrastrukturu, obnavljali su se i gradili dječji vrtići, škole, sportske dvorane i mjesni domovi, sve kako bi život u Slavonskom Brodu bio što ugodniji. Posebno sam ponosan na demografske mjere, zahvaljujući kojima su mnogi naši mladi sugrađani odlučili ostati u Slavonskom Brodu! Kako bi rješavanje stambenog pitanja mladim obiteljima bilo što jednostavnije, provođeni su natječaji kojima su ponuđene opcije uključivale od gradskih stanova, pa do gradnje obiteljske kuće na gradskom zemljištu, a odaziv mladih povećavao se iz natječaja u natječaj.

Količina napravljenog tijekom proteklih godina, za mene predstavlja tek dobro utaban put za daljnji razvoj. Mnogo je još projekata i planova koje imam za napraviti, a nadam se da ću uz vašu pomoć to i ostvariti!