Mirko Duspara

Novim dvoranama obogaćuju se sportski sadržaji za sve generacije

Najnovijim sportskim dvoranama u sklopu brodskih osnovnih škola, učenici su dobili najbolje uvjete za izvođenje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, a sportaši i rekreativci Slavonskog Broda dobili su najpovoljnije uvjete za bavljenje odabranim aktivnostima, ali i prave sportske arene za uživanje u mnogim sportskim događanjima.

Osim što su opremljene najmodernijom opremom, izgrađene su i kao multifunkcionalne dvorane koje omogućuju odvijanje više aktivnosti istovremeno zahvaljujući mobilnoj pregradi. Nove dvorane sastoje se od pomoćnih objekata, sanitarija, prostora za učenike i nastavnike, a sportska dvorana OŠ „Bogoslav Šulek“ prilagođena je i osobama s invaliditetom.

Od novoizgrađenih sportskih dvorana najviše će profitirati brodski osnovnoškolci, koji sada imaju najbolje uvjete za izvođenje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, ali i širok spektar mogućnosti bavljenja izvannastavnim sportskim aktivnostima. Ništa lošije neće proći ni brodski sportaši i rekreativci, koji će uz ovakve uvjete zasigurno upisati još mnogo sportskih poena i lijepih uspomena.

Mijenjamo grad nabolje